loanmarket

Loanmarket

Loanmarket är en relativt ny långivare i Sverige. Hos Loanmarket kan du ansöka om lån mellan 5000 kronor till 400,000 kronor. Loanmarkets webbplats är både lätt-navigerad och smidig. Ansök om lån till en låg ränta på 3,25% hos Loanmarket. Ansök om ditt lån på dagen hos Loanmarket idag

 

Kraven för att bli beviljad ett lån hos Loanmarket

Vara minst 18 år

folkbokförd och skriven i Sverige

fast inkomst från arbete eller pension

årsinkomst på minst 110 000 kr

skuldfri från kronofogden i minst 6 månader

Om du i dagsläget har en timanställning eller deltids anställning så har du möjligheten att bli beviljad ett lån på uppåt 30.000 kronor. Om detta är din situation är det viktigt att du har haft din anställning i minst 6 månader.

Vilken ränta får jag på mitt lån via Loanmarket?

Beroende på vilket låneinstitut accepterar och beviljar ditt lån, avgörs även den räntan du får. Det lånegivare kollar på innan de beviljar lån till privatpersoner eller företagare är att person i fråga har kapaciteten att återbetala sitt lån. De kollar på kreditrisken och återbetalningsförmågan. Detta baseras vanligtvis på din inkomst, skulder och privatekonomi. Det vanligast är att man får en effektiv ränta på mellan 4,95% – 17,55% beroende på aktör.

Långivare hos Loanmarket!

Hos Loanmarket hittar du långivare som Lendo, Avida Finans, Collector, Forex Bank, Marginal Bank, Med Mera Bank, MyMoney, Santander, SveaDirekt, Swedbank, Wasa kredit och många fler. Då Loanmarket har samarbete med så många aktörer så ökar det dina chanser till de lägsta räntorna och mest förmånligaste lån på dagen. Vi rekommenderar att du alltid besöker lån-på-dagen.se om du är i behov av pengar nu eller ett snabblån på dagen. Våra lån experter granskar och listar varje vecka de bästa svenska lån på dagen, allt samlat på en och samma webbplats, så vad väntar du på? Hitta din långivare i vår lån på dagen topplista på framsidan lån på dagen.

 

Ansök om ett snabblån hos Loanmarket