Ansök om ett lån på dagen hos Pengino. När du ansöker om ett lån på dagen via Pengino så fungerar det på ett lite annorlunda sätt än vad du troligen är van vid, på ett positivt sätt. Du ser hos Pengino så jämförs alla svenska lånesajter så att du kan hitta de bästa lån på dagen erbjudanden på marknaden. Du behöver enbart fylla ut en lånansökan som sedan sänds till ett flertal lånegivare som sedan får kämpa för att bli den lånegivare som beviljar ditt lån på dagen hos Pengino. Att bli beviljad ett lån via Pengino är inte svårt, så länge du har städat ekonomi och ett arbete så blir du med störst sannolikhet beviljad inom ett par timmar.

Grundvillkor för lån hos Pengino!

Minst 18 år

Årsinkomst minst 100 000 kr

Inga obetalda skulder hos kronofogden

 

Spara pengar genom att samla dina lån på dagen hos Pengino

Genom att du samlar alla dina lån på dagen hos Pengino så ger det dig en stabilare ekonomisk bild samt ett extra tillskott pengar i vardagen. Genom att samla dina lån hos Pengino så kan du spara tusenlappar varje månad, du får en lägre ränta vilket i sin tur ger dig betydligt lägre avgifter. Du får helt enkelt en enklare bild av din ekonomiska situation när alla lån är samlade hos en aktör.

När du ansöker om ditt lån hos Pengino så görs det en UC koll och blir du godkänd på den så sänds din lånansökan in till 20 olika långivare i Sverige. Hos Pengino kan du samla lån upp till 500.000 kronor samt att Pengino´s samarbetspartners erbjuder en låg ränta på 3,25% i vissa fall. Hos lån-på-dagen.se hittar du dagligen de bästa lån på dagen i Sverige samlade under ett och samma tak. Prenumerera gärna på det nyhetsbrev vi erbjuder då det varje vecka är fyllt med nya lån med låg ränta, längre återbetalningstid och bättre förmåner.

 

pengino

 

Hitta ett passande lån hos Pengino
Tagged on: